Podle čeho si vybrat vhodnou řasenku, aby vám dokonale sedla?

Chtěla byste mít řasy jako panenka? Můžete je mít, ale většinou jen za pomoci řasenky. Jak si správnou řasenku vybrat, aby vaše řasy byly skutečně dokonalé?

Podle čeho si vybrat vhodnou řasenku, aby vám dokonale sedla?

Každá žena si přeje mít řasy dlouhé, natočené a oddělené. Krásně nalíčené řasy totiž udělají velkou parádu, netřeba se mnohdy ani líčit více a mnoho žen si se svou řasenkou úplně vystačí. Řasenky se snadno používají a líčení s nimi zvládne každý, navíc můžete být nalíčená během pár sekund. Jenže chce to umět si vybrat tu správnou řasenku. Na trhu se objevuje neskutečné množství nejrůznějších řasenek, liší se složením, tvarem kartáčku ale i jinými detaily, pokud budete chtít najít opravdu ideální řasenku přímo pro vás, asi jich budete muset vyzkoušet hned několik, než objevíte svého favorita.

řasenka klasická

Jaké máte řasy?

Asi nejjednodušší je výběr podle typu řas. Když se podíváte na své přirozené a odlíčené řasy, jistě vidíte, zda jsou krátké, rovné, dlouhé nebo řídké. Každá žena má samozřejmě jiné řasy. Prodlužující řasenky skvěle padnou na krátké řasy, protože je opticky prodlouží a zvýrazní je. Řasy, které rostou jen řídce, a není jich mnoho, potřebují zase dodat objem, proto je třeba vyvírat řasenky pro dodání objemu. Pokud vám řasy zase rostou příliš rovně, potřebují natočit a vhodná je tak řasenka, která řasy natočí. Pro natočení řas se skvěle hodí kartáčky, které nejsou rovné, ale jsou prohnuté. Takový kartáček dokáže skutečně divy.

líčení řas

Jakou vybrat řasenku?

U řasenek můžete volit ale i z celé škály jiných druhů kartáčků, kartáčky jsou uzpůsobeny tomu, aby dodaly řasám požadovaný efekt. Vybírat můžete i řasenky, voděodolné, vyživující či přírodní. Pokud má řasenka skutečně kvalitní složení, dokáže řasy nejen pěkně nalíčit a zároveň jim dodá potřebnou výživu a vitamíny. Řasy se potom tolik nelámou a lépe rostou. Přírodní řasenka Pulo je vhodná pro ženy, kterým se řasy lámou, nechtějí růst a hodně vypadávají.

Právě časté přetěžování řas, kosmetické přípravky a jiné úpravy dávají řasám pořádně zabrat. Přírodní složení kvalitní řasenky řasy naopak tolik nezatěžuje a vrací jim jejich krásu.

Doporučené články